Tomident – Cabinet stomatologic

Despre noi

Un cabinet dentar „digital”

Crezi că e posibil să vii la dentist cu plăcere? Îți spunem noi, cu toată convingerea. Da. În momentul în care vei face cunoștință cu echipa noastră de tineri specialiști, experiența ta la dentist se va transforma într-una extrem de plăcută, adaptată la prezent. Tehnologia de ultimă generație și cele mai noi produse de pe piață ne oferă posibilitatea de a lucra cu o foarte mare precizie, pentru rezultate rapide și sigure, fără complicații. Indiferent de provocarea pe care o întâmpinăm, ne adaptăm și găsim soluția potrivită pentru ca tu să îți recapeți dantura rezistentă și zâmbetul pe buze.

PATRU MEDICI SPECIALIȘTI

Fiecare medic al echipei Tomident are rolul său bine definit. Vei fi pe mâini bune, indiferent de caz.

ALL-ON-4

Tehnică dentară nouă prin care se realizează implanturi dentare cu titan și care asigură o bază solidă.

OPALESCENCE

Albire dentară cu cele mai bune produse de pe piață pentru a-ți oferi un zâmbet strălucitor, care să îți redea încrederea în tine.

CAD/CAM

Tehnică dentară care implică modelarea și manufacturarea cu ajutorul computerului, prin scanare, procesarea datelor și finisare.

IMAGISTICĂ DIGITALĂ 3D

Cu ajutorul unui device numit Omnicam, realizăm imagini 3D ale dinților naturali, pentru a-ți oferi cel mai bun tratament.

URGENȚE

În cazul în care te confrunți cu o urgență, suntem aici pentru a-ți oferi soluții, la orice oră. Nu ezita să ne contactezi.

Send message
Ildiko
Buna,🤚
Cu ce te pot ajuta?