LUNI-VINERI 9:00-21:00 Duminică/Sâmbătă - Închis
0755509509 tomi@tomident.ro
540015 Târgu-Mureș
Image Alt

Dinți ca la 20 de ani

Dinți ca la 20 de ani

Îți dorești să ai dinții exact așa cum îi aveai la 20 de ani? Acum acest lucru este posibil cu ajutorul pachetului nostru de arhivare a danturii atât în mod digital, cât și fizic. Optând pentru aceste servicii, beneficiezi de detartraj, scanare intraorală și arhivare digitală și fizică a danturii, pentru toată viața!

De ce să optezi pentru pachetul de servicii „dinți ca la 20 de ani”?

  • Curățare profesională (detartraj/periaj profesional)
  • Scanare intraorală
  • Amprentare clasică
  • Acces permanent la platorma online
  • Arhivare fizică și digitală a amprentei dentare
  • Șansa de a reobține oricând poziția, forma, culoarea și mărimea dinților de la 20 de ani
  • Cost anual avantajos – 250 RON/an

Ce conține pachetul de servicii „dinți ca la 20 de ani”?

Reprezintă un tratament nedureros, care constă în îndepărtarea depozitului de tartru, prin intermediul ultrasunetelor. Tartrul de pe suprafața dinților și din spațiile interdentare este îndepărtat în totalitate, iar la sfârșitul procedurii de efectuează un periaj profesional.

 

O ședință de detartraj dentar durează între 15 și 60 de minute, în funcție de stadiul în care se află dantura pacientului și de dimensiunea depunerilor de tartru. Detartrajul profesional are numeroase avantaje, precum: curățarea dinților, prevenirea cariilor, îmbunătățirea zâmbetului, înlăturarea mirosului neplăcut al gurii, reducerea riscului de apariție a paradontozei.

Reprezintă metoda de înregistrare care folosește tehnica triangulației, cu ajutorul unui dispozitiv care realizează aproximativ 3.000 de poze pe secundă într-un soft care ulterior reproduce 3D forma dinților și a maxilarului, cu maximă acuratețe.

 

Scanarea intraorală este cea mai recentă, exactă, confortabilă și rapidă metodă de redare a danturii oricărui pacient. De asemenea, lucrând digitalizat, se evită erorile care pot apărea în urma contracțiilor de priză ale diverselor materiale folosite în metodele clasice de amprentare.

Pentru a putea beneficia oricând de poziția, forma, culoarea și mărimea dinților de la 20 de ani, amprenta danturii tale este arhivată atât digital, cât și fizic. Avantajele arhivării danturii tale sunt multiple, primordial fiind faptul că oricând vei avea nevoie de schimbarea unor dinți, aceștia vor putea fi realizați conform propriei configurații a danturii.