Logo Tomident
5/5

Clinică avansată în Târgu Mureș

#1 SOLUȚIE PENTRU

DINȚII LIPSĂ

Repară & Înlocuiește Dinții Lipsă Cu Implanturi Dentare

Vezi mai jos rezultatele pacienților noștri

*Mai jos vei găsi prețurile și soluțiile financiare pe care le oferim

Implant Dentar – Înlocuiește Dinții Lipsă, Rapid Și Fără Durere

Sute De Cazuri Extraordinare În Cadrul Clinicii Tomi Dent

0 +
Implanturi Dentare
0 +
Cazuri De Succes

Ce spun pacienții noștri?

Previous
Next

Când Am Nevoie De Un Implant Dentar?

Avantajele Unui Implant Dentar

Soluții De Reabilitare Completă Pe Implanturi

!! Oferim o soluție de plată în rate pentru orice serviciu stomatologic !!

Fast&Fixed (Bredent) All On 6

PREȚ PENTRU 1 ARCADĂ

36.000 Lei

Anestezie + extracțiile dentare

6 implanturi Bredent

6 bonturi protetice

lucrarea porvizorie fixă PMMA

(în 24 de ore)

lucrarea porvizorie fixă

PMMA

(în 24 de ore)

Control + scos fire

Lucrarea definitivă fixă

Fast&Fixed (Bredent) All On 4

PREȚ PENTRU 1 ARCADĂ

28.000 Lei

Anestezie + extracțiile dentare

4 implanturi Bredent

4 bonturi protetice

lucrarea porvizorie fixă PMMA

(în 24 de ore)

lucrarea porvizorie fixă

PMMA

(în 24 de ore)

Control + scos fire

Lucrarea definitivă fixă

Implant dentar Bredent

PREȚ PENTRU 1 IMPLANT

3850 - 4350 Lei

*Împreună cu TBI Bank, clinica Tomident oferă o soluție de plată în rate pentru orice serviciu stomatologic. După consultația stomatologică trimitem planul de tratament, copia cărții de identitate și numărul de telefon al pacientului către banca TBI. Pacientul în interval de două ore va fi contactat de către personalul TBI și anunțat dacă creditul pentru planul de tratament poate fi acordat, sau nu poate fi acordat.

Întrebări Frecvente

Implanturile dentare sunt dispozitive medicale folosite pentru a înlocui rădăcinile dentare pierdute sau deteriorate. Acestea sunt inserate în osul maxilar și oferă o bază solidă pentru atașarea coroanei dentare artificiale. Implanturile dentare sunt fabricate din titan sau alte materiale biocompatibile, iar procedura de inserare poate fi realizată sub anestezie locală sau generală, în funcție de nevoile și preferințele pacientului. După inserarea implantului, este necesar un timp de vindecare pentru ca acesta să se integreze în osul maxilar. După vindecare, coroana dentară artificială este atașată la implant, oferind un aspect natural și funcționalitate asemănătoare cu cele ale unui dinte natural.

Procedura de inserare a implantului dentar se efectuează sub anestezie locală sau generală, astfel încât pacientul să nu simtă durere în timpul procedurii. După procedură, pacientul poate simți disconfort ușor și poate necesita analgezice pentru a ameliora durerea.

Candidații potriviți pentru implanturile dentare sunt cei care au rădăcinile dentare deteriorate sau lipsă, dar au o structură osoasă sănătoasă și suficientă pentru a susține implantul. Este important ca pacientul să aibă o igienă orală bună și să aibă grijă de sănătatea orală pentru a preveni infecțiile și problemele ulterioare.

Implanturile dentare oferă o soluție permanentă pentru înlocuirea rădăcinilor dentare și a dinților lipsă, cu o funcționalitate și aspect natural. Acestea nu afectează dinții sănătoși, spre deosebire de punțile dentare, și oferă o mai mare stabilitate decât protezele dentare tradiționale.

Este important să îți menții igiena orală prin periajul zilnic, utilizarea aței dentare și vizitele regulate la dentist pentru examinări și curățare profesională. De asemenea, evită alimentele dure sau lipicioase și fumatul pentru a preveni deteriorarea implanturilor dentare.

Procedura de inserare a implantului dentar poate dura de la o oră până la câteva ore, în funcție de numărul de implanturi necesare și de complexitatea cazului.

Este recomandat să evitați alimentele dure și lipicioase pentru câteva zile după procedură pentru a evita orice presiune excesiv

Logo Tomident

Vrei să iți faci o programare sau ai alte întrebări? Scrie-ne sau apelează-ne la numărul de telefon afișat.

Contact

Urmărește-ne

Află mai multe detalii despre activitatea noastră pe paginile de Facebook și Instagram

© Copyright TOMIDENT All rights reserved. Developed by Bosa Tavi