Service Details

Implant Dentar

Pacienții își pot pierde dinții din diverse cauze. Indiferent de caz, dacă ai nevoie de implant dentar, te așteptăm la Tomident cu soluția potrivită pentru tine. Există două tipuri de implanturi: cele cu încărcare imediată, realizate prin procedura de inserare minim invazivă, fără timp de vindecare, gata în maxim 72 de ore, și cele cu încărcare întârziată, care implică timp de vindecare și sunt realizate prin metoda clasică, gata într-o perioadă de la 3 până la 6 luni.

Implantul dentar reprezintă singura soluție de tratament care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a acestora, iar pacientul poate astfel să revină la stilul său de viață. După tratamentul cu implant dentar în cadrul clinicii noastre, pacientul își recapătă funcția masticatorie și își redobândește armonia feței și estetica zâmbetului.

Beneficiile unui implant dentar:

Tipuri de Implant Dentar

IMPLANT DENTAR BREDENT FAST&FIXED (GERMANIA) – producător german Bredent, încărcare imediată și garanție pe viață

TEHNICA FAST&FIXED – 6 IMPLANTURI + 12 DINȚI FICȘI PROVIZORII – producător german Bredent, încărcare imediată și garanție pe viață

TEHNICA FAST&FIXED – 4 IMPLANTURI DANTURĂ FIXĂ INFERIOARĂ + 12 DINȚI FICȘI -producător german Bredent, încărcare imediată și garanție pe viață

Întrebări frecvente

În timpul intervenției nu vei simți nicio durere, fiind folosită anestezia locală. Regiunea în care s-a efectuat operația poate fi tumefiată pentru câteva zile după, iar durerile de intensitate redusă remit de obicei la administrarea antialgicelor.

Contactează-ne telefonic pentru o programare sau completează formularul de pe site, iar noi te vom pune în legătură cu medicul specialist de care ai nevoie, în funcție de necesitățile tale.

Indiferent de natura serviciului stomatologic pentru care te-ai prezentat la clinică, în majoritatea cazurilor este normal să simți puțină durere sau disconfort după invervenție. Totuși, dacă durerea este insuportabilă, te rugăm să ne contactezi.

Implantul dentar necesită acceași grijă ca și dinții naturali: periaj zilnic, folosirea aței dentare și a apei de gură, completate de vizite regulate la medicul dentist. Este recomandată o igienizare profesională la stomatolog o dată la 6 luni pentru a prelungi durata de viață a implantului.

Ai întrebări?